A Pfinder fenntarthatósági kampányt hirdet

A környezetvédelmi orientációjú termék megoldásairól jól ismert Pfinder vállalat egy fenntarthatósági kampányt hirdetett.

Amellet, hogy a globálisan elismert, könnyen lebomló pentrálószer a Pfinder 900 piacvezetővé vált a német autóipari felhasználásban, a Pfinder további erőfeszítéseket tett, hogy csökkentse a szén-dioxid kibocsátást az aeroszolos termékcsalád használatát illetően.

Tudjon meg többet a témáról Dr. Lessmann beszédéből "A PT és MT anyagok felhasználókra és a környezetre gyakorolt hatásának minimalizálása" címmel, vagy látogasson el a www.green-ndt.com honlapra.


                                             green ndtAerosolok új címkékkel

Az új címkézési követelmények szerint - CLP rendelet - a Pfinder aerosolok címkéin igazítani kellett kicsit. A friss dizájn az NDT termékek felhasználó- és környezetbarát karakterét hangsúlyozza. A Pfinder aerosolok címkéinek egy része fejjel-lefelé olvasható. Ez azt szimbolizálja, hogy a termék bármilyen dolgozói pozícióban használható. Az új címkék már szerepelnek a Pfinder termékeken.

                                                                     


Optimalizált Pfinder 860

Az előnyös fejlesztés: a Pfinder 860 ásványi olaj mentessé vált, ahogyan a Pfinder 800 is. Ez fontos cél volt környezettudatos cégünk számára. 

Továbbá optimalizáltuk a szórófej tulajdonságait is az ügyfelek kéréseit figyelembe véve, hogy még erősebb és koncentráltabb szóródása legyen a Pfinder 860-nak. Az aeroszolos spray most kapott egy fejjel-lefelé is működő szelepet, amely már 360° munkapozíciót is lehetővé tesz.

                           


  • Autism Treatment