A Pfinder KG. termékei


Az ügyfeleink igényeit szem előtt tartva az idei évben sikeresen bővítettük repedésvizsgáló termékeink választékát, amelyeket raktárról is tudunk szállítani. Új beszállítónk - a német Pfinder KG. - fém alkatrészek tisztító, konzerváló és vizsgáló anyagairól ismert az autóiparban Európa szerte.

A repedésvizsgáló anyagok területén a folyadékbehatolásos (piros-fehér, fluoreszkáló, duál) és a mágnesezhető poros (fekete-fehér és fluoreszkáló) vizsgálatok anyagait szeretnénk figyelmébe ajánlani.

A Pfinder repedésvizsgáló anyagok egyik fontos fejlesztési iránya, hogy a felhasználó és a környezet minél kisebb mértékben legyen kitéve a különböző káros hatásoknak a vizsgálat során.

A magyar nyelvű biztonságtechnikai adatlapok tartalmazzák az anyagösszetevőket, a kezelési tulajdonságokat és a további szükséges információkat a felhasználásról. A vizsgálóanyagok megfelelnek számos EN ISO 3452-2, EN ISO 9934-2, ASME, ASTM, AMS, PMUC szabvány követelménynek.

Mivel a vizsgálatok a vizsgált anyag, alkatrész, feltételek stb. miatt nagymértékben eltérőek lehetnek, ezért a vizsgálóanyagok tesztelését javasoljuk a felhasználási körülmények között elvégezni. Így az eredmények könnyen összehasonlíthatóvá válnak. Kérje bemutatónkat és/vagy ajánlatunkat! 

 

 

 

  • Autism Treatment