Piros-fehér eljárás anyagai

 

PFINDER 295 / Tisztító

A PFINDER 295 egy lakkbenzin alapú speciális lemosó penetrációs és mágnesezhető poros vizsgálatokhoz. A PFINDER 890 egyaránt használatos elsődleges lemosóként (olajok és szemcsék a vizsgálni kívánt felületről való eltávolításához), és PFINDER mágnesezhető poros szuszpenzió eltávolítására is (nem támadja meg a PFINDER kontraszt festéket). A PFINDER 295 részben alkalmas általános tisztításra és olajok és szemcsék eltávolításához.

Termékelőnyök:

- Erős, minden célra megfelelő lemosó

- Gyenge szag

A termék megfelel a következő elvárásoknak / alkalmas használatra a következők szerint: EN ISO 3452-2, 3452-6, ASTM E165, ASME V Art.6, RCCM. Kis mértékben tartalmaz ként és halogéneket az EN ISO 3452-2 szabványnak megfelelően.

Elérhető 5 literes kannás, 500 ml spray flakonos és 30 literes kiszerelésben.

 

PFINDER 800 / Színkontrasztos penetrálószer, piros + fluoreszcens

 

A PFINDER 800 szénhidrogénektől mentes, biológiailag könnyen lebomló, vízzel közvetlenül lemosható 2-es érzékenységi szintű színkontrasztos penetrálószer (piros+fluoreszcens) a felületek repedéseinek felderítéséhez. Felhasználóbarát öblíthetőségi tulajdonságának köszönhetően a PFINDER 800 alacsony maradó hátteret biztosít még a durva fémfelületeken is.

 

Termékelőnyök:

- Világos, éles jelzések nagy kontraszttal

- Könnyű öblíthetőség = alacsony megmaradó háttér jelenlét

- Aromás vegyületektől, szénhidrogénektől, azo- és nehézfém vegyületektől mentes

- Az alacsony viszkozitásnak köszönhetően csökkentett fogyasztás

- Biológiailag könnyen lebomlik

 

PFINDER 860 / Színkontrasztos penetrálószer, piros

 

A PFINDER 860 vízzel közvetlenül lemosható 2-es érzékenységi szintű színkontrasztos penetrálószer (piros) a felületek repedéseinek felderítéséhez. Felhasználóbarát öblíthetőségi tulajdonságának köszönhetően a PFINDER 860 alacsony megmaradó háttér jelenlétet biztosít még a durva fémfelületeken is.

Termékelőnyök:

- Világos, éles jelzések nagy kontraszttal

- Könnyű öblíthetőség = alacsony megmaradó háttér jelenlét

- Az alacsony viszkozitásnak köszönhetően csökkentett fogyasztás

 

 

PFINDER 870 / Előhívó

A PFINDER 870 egy oldószer alapú nedves előhívószer penetrációs vizsgálatokhoz. A PFINDER 870 alkalmas színkontrasztos és fluoreszcens penetrációs vizsgálatokhoz is.

Termékelőnyök

- Kiváló fejlesztési sajátságok

- Magas fényelnyelő képességének köszönhetően alacsony fogyasztást biztosít

- Vízzel könnyen eltávolítható

 

PFINDER 890 / Lemosó

A PFINDER 890 egy izopropanol/aceton alapú speciális lemosó penetrációs és mágnesezhető poros vizsgálatokhoz. A PFINDER 890 egyaránt használatos elő lemosóként (olajok és szemcsék a vizsgálni kívánt felületről való eltávolításához), és PFINDER kontrasztfesték eltávolítására is. A PFINDER 890 részben alkalmas általános tisztításra és olajok és szemcsék eltávolításához (pl. műanyag anyagok kompatibilitásánk előzetes ellenőrzéséhez).

Termékelőnyök

- Erős, minden célra alkalmas lemosó

 

PFINDER 895 / Lemosó

A PFINDER 895 egy izopropanol alapú speciális lemosó penetrációs és mágnesezhető poros vizsgálatokhoz is. A PFINDER 895 egyaránt használatos elő lemosóként (olajok és szemcsék a vizsgálni kívánt felületről való eltávolításához), vagy engedélyezett lemosóként PFINDER penetrálószerek eltávolítására is.  A PFINDER 895 részben alkalmas általános tisztításra és olajok és szemcsék eltávolításához.

Termékelőnyök

<Erős, minden célra alkalmas lemosó

<Gyenge szag

Minden termék megfelel a következő követelményeknek/alkalmas használatra a következő szabványok szerint: EN ISO 3452-2, ASME V Art.6, ASTM E165. Kis mértékben tartalmaz ként és halogéneket az EN ISO 3452-2 szabványnak megfelelően.

Elérhetőek 200-L-hordó, 30-L-kanna, 5-L-kanna, 500-mL-spray flakon kiszerelésben egyaránt.

  • Autism Treatment